آیا مهم ترین افزونه های وردپرس را می شناسید؟ تا مدتی قبل، طراحی سایت نیازمند اندک تخصص و دانش برنامه نویسی بود و به همین دلیل بیشتر افرادی که تخصص لازم را نداشتند و می خواستند در موتور جستجوی گوگل دیده شوند، به ایجاد وبلاگ روی می آوردند. اما اکنون وجود CMS ها یا همان سیستم های مدیریت محتوای مختلف مثل وردپرس، جوملا و… طراحی و ساخت وب سایت را راحت تر کرده است. بدین صورت که هر فرد حتی بدون اینکه اندک دانش برنامه نویسی داشته باشد می تواند برای خود یک وب سایت طراحی کند.
امروزه بیشتر مدیران و کارفرمایان، بخشی از کسب و کارشان را به کسب و کار اینترنتی تبدیل کرده اند و در سال های اخیر شاهد رقابت شدیدی بین کسب و کارهای آنلاین مختلف هستیم. شما هم می توانید با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس ، یک وب سایت طراحی کنید. اما پس از نصب وردپرس و گذراندن مراحل اولیه ساخت وب سایت، برای توسعه وب سایتتان به افزونه یا پلاگین های مختلفی نیاز دارید. بنابراین آشنایی با مهم ترین افزونه های وردپرس به شما کمک می کند تا وب سایت خود را بهینه کرده و توسعه دهید. در ادامه لیستی از بهترین و مهم ترین افزونه های وردپرس را برای شما آماده کرده ایم.
مهم ترین افزونه های وردپرس
۱- WPForm
هر وب سایت برای راحتی کاربران در وب سایت، نیاز به فرم های مختلفی دارد. به عنوان مثال برای اینکه کاربر بتواند با شما به سادگی ارتباط برقرار کند، باید فرم تماس با ما در وب سایتتان طراحی شده باشد. WPForms یکی از پرکاربردترین افزونه های وردپرس برای ساختن فرم های مختلف است. با نصب این افزونه شما می توانید فرم های مختلفی مثل فرم تماس، فرم عضویت، فرم اشتراک عضویت، فرم سفارش آنلاین، فرم پرداخت و… را در کمتر از ۵ دقیقه و به شکل ذلخواه خود طراحی کنید. بیش از ۲ میلیون سایت از افزونه WPForms جهت ساخت فرم استفاده می کنند و این افزونه موفق شده در طول ۲ سال گذشته امتیاز ۴٫۹ را کسب کند.
۲- Yoast SEO
سئو به معنی بهینه سازی موتورهای جستجو است و شما با رعایت اصول سئو می توانید رتبه سایت خود را نزد موتور جستجوهای مختلف از جمله گوگل بهبود ببخشید. بنابراین به هیچ وجه نمی توان تاثیر سئو را در توسعه وب سایت نتیجه گرفت. افزونه Yoast SEO پرکاربرد ترین افزونه وردپرس است که تقریبا در همه سایت های وردپرس از آن استفاده شده است. این افزونه اصول اولیه سئو را در قالب یک پلاگین به پنل وب سایت شما اضافه می کند و نکاتی را درباره سئو یادآوری می کند. اگر می خواهید سایتتان را به سادگی سئو کنید و قابلیت های مختلفی به پنل وب سایتتان اضافه کنید، پیشنهاد می کنم، حتما از این افزونه در وب سایت خود استفاده کنید.
۳- Constant Contact
Constant Contact نیز مانند WPForms یک افزونه برای طراحی سایت است. شما می توانید توسط این افزونه به راحتی و در هر قسمت از سایتتان، یک فرم ایجاد کنید. فرم های عضویت، تماس با ما و… از جمله فرم هایی است که می توانید به سادگی و در کمترین زمان با استفاده از افزونه Constant Contact آن ها را ایجاد کنید.
۴- Sucuri
Sucuri یکی از مهم ترین افزونه های وردپرس است که می توانید به کمک آن امنیت وب سایت خود را بالا ببرید. این افزونه وب سایت شما را از حمله های DDOS ، وارد کردن مکرر نام کاربری و رمز عبور و… محافظت کرده و امنیت آن را افزایش می دهد.
۵- WooCommerce
افزونه ووکامرس ، یک افزونه برای تبدیل وب سایت معمولی شما، به وب سایت فروشگاهی است. اگر می خواهید بخشی از وب سایتتان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید، افزونه ووکامرس بهترین گزینه است. این افزونه قابلیت ها و امکانات متعددی را در اختیار مدیران سایت قرار می دهد که به توسعه وب سایت و به ویژه فروشگاه آنلاین شما کمک خواهد کرد. ووکامرس را می توان از بهترین و مهم ترین افزونه های وردپرس برای وب سایت های فروشگاهی دانست.
۶- Broken Link Checker
بخش مهمی از سئوی وب سایت به بک لینک سازی آن مربوط می شود. قرار دادن لینک صفحات وب سایت در سایت های دیگر و یا لینک ها داخلی، در سئوی سایت شما تاثیر مثبت دارد؛ اما چنان چه بنا به هر دلیلی این صفحات از سایت شما حذف شده و کاربر با کلیک بر روی لینک ها با صفحه های ۴۰۴ مواجه شوند،در سئوی وب سایت شما تاثیر منفی خواهد داشت. افزونه Broken Link Checker یکی از مهم ترین افزونه های وردپرس است که حتما باید آن را در وب سایتتان به کار برید. شما می توانید مشخص کنید این افزونه هر چند ساعت یک بار وب سایت شما را از لحاظ لینک های شکسته بررسی کند و اگر لازم است وجود صفحات حذف شده یا همان صفحات ۴۰۴ را به شما گزارش دهد.
۷- WP Smush از مهم ترین افزونه های وردپرس
استفاده از تصاویر در همه وب سایت ها از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که تصاویر نقش ویژه ای در جذب مخاطب دارد. اما زمانی که تعداد تصاویر استفاده شده در صفحه زیاد می شود، سرعت بارگزاری آن کاهش پیدا کرده و این موضوع در تجربه کاربری و در نتیجه بر سئوی وب سایت تاثیر منفی می گذارد. راه حل این مشکل، نصب افزونه WP Smush بر روی وردپرس است. این افزونه بدون اینکه کیفیت تصاویر را کاهش دهد، حجم آن ها را تا حد چشمگیری کم می کند. با این کار هنگام استفاده از تصاویر در وب سایت، نگران کند شدن وب سایتتان نباشید.
در لیست بالا ۷ مورد از بهترین و مهم ترین افزونه های وردپرس معرفی شد که استفاده از آن ها در وب سایت ضروری است و می توانید با کمک آن ها به راحتی وب سایتتان را مدیریت کنید. شما چه افزونه هایی را برای وردپرس پیشنهاد می کنید؟ به نظر شما استفاده از کدام افزونه ضروری است؟ نظر خود را در همین صفحه به اشتراک بگذارید.